Borsa de treball. Nou número d'ordre i actualització de les dades registrades0

2033 11/05/2009, 09:18       #Interins i substituts,

1) Termini per presentar reclamacions contra el nou número d'ordre de la borsa

2) Termini per modificar les dades registrades a la borsa

1) Termini per presentar reclamacions contra el nou número d'ordre de la borsa:

"L' 11 de maig de 2009, s'exposarà als taulers d'anuncis dels serveis territorials del Departament d'Educació i del Consorci d’Educació de Barcelona, així com a l'adreça d'Internet: http://www.gencat.cat/educacio la llista provisional de totes les persones que en aquella data formin part de la borsa de treball docent per al curs 2009-2010 ordenada alfabèticament i per barem.

A la llista esmentada hi figurarà el temps de serveis prestats a qualsevol nivell educatiu no universitari, computat en anys, mesos i dies, i el número d'ordre que correspon a cada candidat. També s'hi recollirà si el professorat s'ha acollit a les garanties de continuïtat.

En el cas que hi hagi algun interessat del darrer col·lectiu de professorat que vulgui renunciar a les garanties de continuïtat esmentades anteriorment, caldrà que ho sol·liciti expressament durant el període establert de les reclamacions. El termini per presentar reclamacions contra el nou número d'ordre obtingut serà del dia 11 al 18 de maig, ambdós inclosos, mitjançant el model de reclamació que es trobarà a l'adreça d'Internet esmentada anteriorment. Durant la primera quinzena de juliol s'exposarà als taulers d'anuncis dels serveis territorials del Departament d'Educació i del Consorci d’Educació de Barcelona, així com a l'adreça d'Internet http://www.gencat.cat/educacio (entrar a l'apartat Borsa d'interins i, finalment, apartat Llista per número d'ordre, la llista definitiva, amb la mateixa informació prevista per a la llista provisional."

Accés a la consulta del número d'ordre

2) Termini per modificar les dades registrades a la borsa:

"Des del dia 11 al 18 de maig de 2009, ambdós inclosos, el personal interí/substitut que forma part de la borsa de treball docent, mitjançant l'aplicatiu que tindrà a la seva disposició en la pàgina d'Internet del Departament d'Educació: http://www.gencat.educacio (a partir d'aquí cal entrar a l'apartat Borsa d'interins i, finalment anar a l'apartat Consulta i Actualització), podrà consultar i modificar algunes dades personals registrades a la borsa de treball, així com les dades referents a les especialitats, els àmbits territorials corresponents als serveis territorials del Departament d’Educació (inclòs els Serveis Territorials de la Catalunya Central) i del Consorci d’Educació de Barcelona, la disponibilitat per a treballar a mitja jornada, així com la disponibilitat per a treballar en centres d' educació infantil i primària per al professorat interí que tingui especialitats de secundària. També podran actualitzar les peticions dels llocs de treballs específics i dels centres amb característiques especials.

En acabar aquest termini, totes les dades de la borsa, a excepció de les personals, no podran ser modificades fins que s'obri un nou termini de modificació.

En aquest mateix termini les persones que formen part del bloc 2 de la borsa de treball de personal docent (sense serveis prestats) hauran de manifestar la seva conformitat a continuar formant-ne part durant el curs 2009-2010. Les persones que no manifestin la seva opció formaran part de la borsa de treball de personal interí docent a partir del curs 2009-2010 però no participaran en els actes telemàtics de nomenaments fins que no donin la seva conformitat."

Accés a la consulta de les dades

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs de 2009-2010.

Més informació

Últimes notícies Interins i Substituts


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal