Saura menysprea el consens de PSC, ERC i CiU0

428 17/05/2009, 11:25       #LEC,

Iniciativa per Catalunya no dóna cap valor al consens al voltant de la llei d'educació (LEC). El líder dels ecosocialistes, Joan Saura, s'ha encarregat de deixar-ho clar fins i tot amb una comparació perillosa. Saura ha assegurat en una trobada amb militants del partit que l'entesa entre PSC, CiU i ERC "no significa res" i ha argumentat que "quan dos grans partits consensuen aprovar la pena de mort, el consens no significa res".

El líder d'ICV entén que la llei té elements inacceptables pel seu partit i per això no està disposat a donar-hi suport.

Saura assegura que si Iniciativa no signa la llei és perquè té "aspectes inacceptables". En concret, critica que algunes escoles concertades puguin rebre subvencions. Es refereix a les escoles de l'Opus Dei i similars, que perpetuen la segregació a les classes. Saura considera que la LEC dóna continuïtat a la política de separació de nens i nenes i afirma que és inacceptable separar els alumnes per raons de raça, sexe o religió.

El líder ecosocialista subratlla també que la LEC ha trencat el consens social amb els sindicats, que aniran altre cop a la vaga el 10 de juny. Tot i això, Saura es mostra convençut que podran canviar la llei.

En el mateix acte, el coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa, Jordi Miralles, ha assegurat que la LEC donarà recursos a centres de l'Opus Dei. Miralles ha afirmat contundentment que la llei d'educació no és una llei de país sinó que és "una involució de país".


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal