El consum de cànnabis és la causa principal del fracàs escolar0

604 04/06/2009, 08:45       #Salut laboral,

El consum de cànnabis és la causa principal del fracàs escolar a l'Estat, segons el catedràtic de psiquiatria de l'Hospital de la Vall d'Hebron, Miquel Casas. Segons Casas, el consum de cànnabis repercuteix negativament en l'atenció i la concentració, cosa que aboca als mals resultats en els estudis.

Segons Casas, no és cert que els alumnes de l'Estat siguin els "més tontos" d'Europa. En aquest sentit, avisa que si l'educació espanyola està a la cua d'Europa es deu a l'abús del consum de cànnabis entre els adolescents i al fet que no es diagnostiquin les malalties psiquiàtriques.

El catedràtic en psiquiatria també ha explicat que entre el 30% i el 40% dels adolescents espanyols han provat alguna vegada el cànnabis. Ha indicat que els joves s'inicien entre els 12 i 13 anys en el cànnabis, tot i que això depèn de les amistats o de l'escola on vagin. Per això, l'educació secundària és la més afectada pel consum d'aquesta droga.

Tot plegat, ho ha assegurat en la presentació del congrés Parlem de drogues, que se celebra a Barcelona fins divendres que ve. Més de 600 experts i joves de l'Estat debatran i plantejaran propostes de prevenció a les administracions.

El Congrés ha estat inaugurat per la Reina Sofia i pel president de la Generalitat, José Montilla.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal