Per uns 'Porrets'0

614 10/06/2009, 09:44       #Salut laboral,

Qualsevol persona relacionada amb el món de la docència (pares inclosos) pot corroborar el que darrerament estan destacant els experts: l'elevat índex de fracàs escolar a Catalunya està estretament relacionat amb el fet que el nostre sigui el país on més cànnabis es consumeix. I els resultats acadèmics negatius no es restringeixen als col·legis. Si fa no fa, a les facultats passa el mateix.

De fet, cada vegada és més comú que els alumnes universitaris es presentin fumats o beguts a classe. El nostre sistema educatiu no és prodigiós -consellers com l'actual no contribueixen a millorar-lo- i és obvi que hi ha estructures familiars que no són exemplars.

No obstant, ni en una categoria ni en l'altra estem a la cua d'Europa, en canvi, els nostres joves s'hi acosten perillosament. Amb independència dels quadres psicòtics que poden generar els grans excessos dels caps de setmana, en quantitats més petites però continuades, la droga influeix negativament en la capacitat de concentració. Així, arribem a desenllaços menys dramàtics que una sobredosi, tot i que igualment tristos: nois brillants acaben malbaratant una bona oportunitat i arruïnant la seva trajectòria acadèmica per uns porrets.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal