La primària falla 0

651 15/06/2009, 11:21       #Opinió, #LOGSE, #LEC,

Des de la implantació de l´antiga Logse, s´ha responsabilitzat els professors de secundària del fracàs escolar i dels mals resultats en els informes PISA, per les mancances en pedagogia i falta d´adaptació al nou sistema educatiu, a diferència dels companys, mestres de primària, que sempre han estat elogiats per la seva preparació i capacitats didàctiques i pedagògiques.

Per aquest motiu, des de la mateixa Conselleria d´Educació contínuament han instat a reciclarse a través de cursos i més cursos. Doncs bé, per fi s´han atrevit a donar les dades del nivell real dels nostres alumnes de primària. I ara ve la gran pregunta: si els mestres, tan preparats pedagògicament, no han pogut impedir que un de cada quatre alumnes no assoleixi les competències bàsiques, no serà culpa del sistema educatiu en si?

Pot ser ja és hora d´assumir els errors que tant hem denunciat els professors i que fins i tot hem manifestat mitjançant vagues de manera tan continuada, veient que la LEC no aporta cap canvi ni millora en l´actual sistema educatiu.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal