I la responsabilitat del conseller? 0

489 17/06/2009, 09:07       #LEC,

Ara és el moment, després de les informacions emeses per ràdio i televisió sobre els resultats de les proves de sisè, de demanar públicament el cap del conseller d'Educació.

Els vostres comentaris –«ja ens ho esperàvem, fa dos anys que ho teníem detectat, els resultats són del tot inacceptables»– no contenen cap autocrítica. Donen a entendre que són els mestres els qui no fan bé la seva feina i que és el departament qui ha d'acudir al rescat de l'escola.

Un cop més, amb l'ajut del conseller, l'escola pública torna a quedar com una escola de segona divisió, dins la qual hi ha, encara, categories preferent i inferior. Enhorabona, conseller. Gràcies per aquest nou favor que heu fet a l'ensenyament públic.

L'anunci que prendreu mesures resulta un pur cinisme quan tots sabem quines són: retallar recursos humans a la pública i ampliar els concerts als centres de titularitat privada.

Us heu guanyat també, conseller, una mala nota de final de curs: insuficient. Els professionals de l'educació, amb les seves vagues, ja us havien suspès reiteradament. El millor que podeu fer, un cop aprovada la LEC, és plegar definitivament. Per (in)dignitat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal