DOGC núm. 5403. Borsa interins i substituts -convocatòria- 0

1550 18/06/2009, 09:25       #Interins i substituts, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1666/2009, de 8 de juny, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics d'ensenyaments no universitaris dependents del Departament d'Educació. (Pàg. 49199)

Presentació de sol·licituds: del dia 22 de juny fins al 28 de juliol de 2009, ambdós inclosos.

Admissió a la borsa d'interins

Especialitats docents dels cossos de mestres i de professors d'ensenyaments secundaris en els serveis territorials del Departament d'Educació on manquen candidats

El candidat que té reconegudes i demanades les especialitats d'anglès, francès, alemany, filosofia, geografia i història, grec, llatí, llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, biologia i geologia, física i química, matemàtiques, orientació educativa, música i educació física i dibuix, podrà demanar:

a) Les especialitats docents del cos de professors d'ensenyaments secundaris especificades anteriorment només per treballar en centres públics d'educació secundària.

b) Les especialitats docents del cos de professors d'ensenyaments secundaris especificades anteriorment per treballar en centres públics d'educació secundaria i manifestar de manera voluntària la seva disponibilitat per treballar en centres públics d'educació infantil i primària.

El candidat que manifesti la seva disponibilitat per treballar en centres públics d'educació infantil i primària haurà d'acceptar obligatòriament cobrir llocs de treball vacants en règim d'interinitat o substitucions en centres d'educació infantil i primària i d'educació secundària en l'àmbit dels serveis territorials demanat com a preferent.

Més informació

Departament d'Educació

RESOLUCIÓ EDU/2273/2006, de 27 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal