Oposicions 2009. Notes de tot el procés selectiu0

7933 17/07/2009, 08:05       #Oposicions,

Seguiment de les llistes publicades a tots els tribunals durant el procés selectiu (inclou fase d'oposició, fase de concurs, llistes seleccionats i notes de tall). Dades actualitzades a diari.

Un cop publicades les notes provisionals de la fase de concurs (valoració dels mèrits), s'obrirà un termini de 48 hores per a la presentació de reclamacions davant el president del tribunal, o de nova documentació justificativa de mèrits al·legats en la sol·licitud de participació, sempre que aquests hagin estat perfeccionats fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació (25 de març).

Recuperació de la documentació presentada per justificar els mèrits:

La recuperació de la documentació presentada pels aspirants s'efectuarà en el lloc, la data i l'hora que els tribunals fixin, llevat que es produeixi reclamació per part d'algun aspirant; en aquest cas, els tribunals podran retenir-la a efectes de comprovació o prova. En cap cas no es retornarà el full d'autobarem.

Quan no hi hagi cap reclamació per part d'algun aspirant i no s'hagi retirat la documentació en el termini assenyalat pel tribunal, s'entendrà que els aspirants renuncien a la seva recuperació, tant davant el propi tribunal com davant altres òrgans de l'Administració educativa. Un cop retirada la documentació, els aspirants no podran efectuar cap reclamació pel que fa a aquest aspecte.

Així mateix, tampoc es retornarà la programació didàctica, ja que aquesta està inclosa entre la documentació de la part B.2 de la prova.

Recuperació de l'informe que substitueix la part B2 de la prova:

Segons fonts del Departament, i a petició d'ASPEPC·SPS, tots aquells aspirants que van lliurar l'informe original al tribunal i vulguin recuperar-lo, poden sol·licitar al president del seu tribunal que en faci una còpia compulsada i els hi retorni l'original.

Sol·licitud de destinació dels aspirants seleccionats

Segons la RESOLUCIÓ EDU/1405/2009, el professorat que hagi superat el procés selectiu haurà de formalitzar i gravar la seva sol·licitud a través d'internet, entre el 15 i el 20 de juliol.

A la sol·licitud telemàtica de destinació cal indicar fins a un màxim de trenta peticions de centres, municipis, zones o comarques, d'acord amb els annexos de centres inclosos a la Resolució EDU/1405/2209. Les peticions de destinació han de ser per l'especialitat de l'oposició, a excepció del que es preveu per als llocs a proposta o per la confirmació a centre, i en funció de l'opció que s'hagi realitzat respecte als llocs de l'àmbit de formació d'adults corresponent, d'atenció a la diversitat, d'unitat d'educació especial i/o d'aula d'acollida, i sempre que el lloc sigui del mateix cos que el de l'oposició i es compleixin els requisits.

A l'efecte d'obtenir destinació d'ofici, si us correspon en cas de no obtenir vacant entre les vostres peticions, s'haurà d'indicar per ordre de preferència els codis de les comarques de Catalunya; en cas de no indicar-les o de fer-ho de manera incompleta, l'Administració les afegirà d'ofici.

El professorat que ha estat seleccionat a les oposicions i que ja va presentar sol·licitud individual de participació com a interí ha de presentar sol·licitud telemàtica de participació com a opositor, als efectes d'indicar el manteniment o no de la proposta que hagi realitzat la direcció d'un centre, la sol·licitud de confirmació al centre de destinació actual i/o el manteniment o no de les peticions de la fase d'elecció i de comarques que va realitzar en la seva sol·licitud com a interí.

En cas que no presentin una sol·licitud de participació com a opositor, participarà en l'adjudicació com a funcionari en pràctiques mitjançant la sol·licitud que va presentar com a interí, amb inclusió, si s'escau, de la sol·licitud de confirmació que hi consti i /o de la proposta de la direcció del centre.

Accés a la sol·licitud de destinacions d'estiu

Més informació

Full de càlcul per calcular la nota global

Consulta de resultats, convocatòries, llistes, anuncis dels tribunals

RESOLUCIÓ EDU/530/2009, de 26 de febrer, de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents.

Arxiu Oposicions 2009

Últimes notícies sobre les oposicions


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal