DOGC núm. 5420. Creació dels complements retributius0

1201 14/07/2009, 09:18       #DOGC,

ACORD GOV/112/2009, de 30 de juny, de creació dels complements retributius per responsabilitats específiques de coordinació i per dedicació lectiva especial com a components del complement específic docent. (Pàg. 56237)

.1 Crear el complement retributiu per responsabilitats específiques de coordinació per al professorat funcionari docent en els CEIP i en els IES, com a component del complement específic docent, l'aplicació del qual s'ha d'efectuar en els termes previstos a l'annex 1.

.2 Crear el complement retributiu per dedicació lectiva especial per al professorat funcionari docent, com a component del complement específic docent l'aplicació del qual s'ha d'efectuar en els termes previstos a l'annex 2.

.3 El Departament d'Educació ha d'analitzar i pot implementar altres mesures i propostes de gestió de recursos humans per tal de donar compliment a les previsions pressupostàries que conté l'Acord de Govern de 23 de juny de 2009, pel qual s'acorda un ajust de les despeses del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2009, i a l'Acord de Govern de 23 de juny de 2009, sobre optimització de plantilles a l'Administració de la Generalitat de Catalunya.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal