Borsa de treball. Número d'ordre definitiu per al curs 2009-20100

1058 15/07/2009, 00:06       #Interins i substituts,

Cada curs escolar, el Departament d’Educació confecciona una llista única a Catalunya dels candidats i candidates a cobrir llocs de treball vacants en règim d’interinitat i substitucions als centres públics docents d’ensenyaments no universitaris de titularitat del Departament.

Accés a la consulta del número d'ordre

Una vegada finalitzat el procés selectiu convocat per la Resolució EDU/530/2009, de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents, s'incorporaran a la llista esmentada, a continuació dels candidats amb serveis prestats el curs de 2008-2009, les persones que hagin superat la fase d'oposició del procés i que no han resultat seleccionades. Dintre d'aquest personal, als que ja formen part de la borsa se'ls incorporarà l'especialitat per la qual han superat la fase d'oposició si no constava a l'esmentada borsa de treball.

Les persones que encara no formen part de la borsa hi entraran amb l'especialitat per la qual han superat la fase d'oposició. Aquest col·lectiu s'ordenarà en funció de la puntuació global obtinguda en el procés selectiu. Durant la segona quinzena d'agost es publicarà la relació d'aquest personal amb indicació del número d'ordre que tindrà a la borsa de treball.

En el cas que algun interessat vulgui renunciar a la incorporació en la borsa de treball, caldrà que ho demani expressament, mitjançant una sol·licitud adreçada al director del servei territorial del Departament d'Educació o al gerent del Consorci d'Educació de Barcelona, segons l'àmbit territorial que consta com a preferent en la borsa de treball. Els qui vulguin fer qualsevol modificació d'especialitats o de serveis territorials ho hauran de sol·licitar al director del servei territorial demanat com a preferent.

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs de 2009-2010.

Més informació

Últimes notícies Interins i Substituts


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal