Nomenaments telemàtics per a l'adjudicació de vacants i substitucions de personal docent0

2205 27/08/2009, 16:11       #Interins i substituts,

Entre els dies 28 d'agost i 14 de setembre de 2009 els Serveis Territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona faran els actes de nomenament telemàtic per cobrir les vacants i substitucions de personal docent.

Procediment

En funció del nombre de vacants i substitucions que es produeixin una vegada finalitzats els nomenaments provisionals del mes de juliol, durant el període esmentat abans s'han de dur a terme tants actes de nomenaments com siguin necessaris.

Les vacants i substitucions s'han d'agrupar en funció de la durada i la jornada i per cada grup s'han de fer actes de nomenaments independents.

L'agrupació ha de ser la següent:

 • vacants i substitucions de jornada sencera i durada prevista igual o superior al 30 de juny,
 • substitucions de jornada sencera i durada prevista inferior al 30 de juny de 2009,
 • substitucions de jornada inferior a l'ordinària (0'5, 0'66 i 0'83),
 • substitucions de jornada inferior a l'ordinària (0'33).

Els diferents actes de nomenaments telemàtics s'han de fer en aquest ordre.

Què cal fer?

 • Abans del 28 d'agost, podeu consultar les dades que consten en la borsa de treball del personal interí i substitut docent, mitjançant l'aplicació del web del Departament d'Educació.

  Per accedir a l'aplicació, cal identificar-se amb el codi d'usuari o usuària de l'XTEC, o —si no se'n té— amb el codi del registre d'usuari o usuària temporal que facilita el mateix sistema.

 • A fi de tenir informació precisa sobre el procediment i de seguir-ne tots els passos, cal accedir al web del Consorci d'Educació de Barcelona o a les pàgines del servei territorial d'Educació que hàgiu demanat com a preferent.

  Si no es recorda quin és servei territorial es va fer constar com a preferent a la darrera actualització de dades de la borsa, es pot consultar mitjançant l'aplicació del web del Departament d'Educació.

 • El mateix dia de l'adjudicació, abans de les 11 hores, es publicarà al web del Consorci d'Educació de Barcelona i a les pàgines web dels serveis territorials d'Educació el número d'ordre del personal convocat als actes de nomenament.

 • Per a cada vacant i substitució adjudicada s'assigna una persona substituta i una persona de reserva. Per això hi ha dues franges horàries de connexió: una primera, per a la persona substituta, i una segona, per a la persona de reserva. Si la persona substituta accepta l'adjudicació, el sistema ja no permet que ho faci la persona de reserva, que continua com a disponible per a adjudicacions posteriors; si durant la primera franja horària la persona substituta no accepta l'adjudicació o no es connecta, durant la segona franja horària el sistema permet que ho faci la persona de reserva.

  Per conèixer el resultat de l'adjudicació, cal consultar en el web la "Llista general del resultat de l'adjudicació". Complementàriament, les persones a les quals s'assigna una vacant o una substitució reben un SMS i un missatge de correu electrònic amb aquesta indicació.

 • Les persones a les quals s'assigna una vacant o substitució l'han d'acceptar des de l'aplicació que hi ha a l'apartat "Accés al resultat individual de l'adjudicació" del web del seu servei territorial preferent durant la franja horària indicada. Us aconsellem que prèviament veieu “El vídeo tutorial sobre el funcionament de l'Accés al resultat individual de l'adjudicació".

  Per accedir a l'aplicació, cal identificar-se amb el codi d'usuari o usuària de l'XTEC, o —si no se'n té— amb el codi del registre d'usuari o usuària temporal que facilita el mateix sistema.

  Per acceptar l'adjudicació, tant en el cas de la persona substituta com en el cas de la persona de reserva, s'han de seguir els passos següents:

  1. Acceptar telemàticament aquesta proposta.

  2. Imprimir la credencial (en format PDF).

  3. No més tard de l'endemà de l'adjudicació o el dia d'inici de la substitució (si és posterior a l'adjudicació), cal presentar-se al centre docent adjudicat i lliurar la credencial a la direcció del centre.

 • La no-acceptació de la proposta d'adjudicació també s'ha de fer des de l'aplicació que hi ha a l'apartat "Accés al resultat individual de l'adjudicació" del web. El rebuig d'aquesta proposta comporta l'exclusió de la borsa de treball de personal docent, llevat que s'al·legui i s'acrediti un motiu justificat. En aquest cas, s'ha de fer arribar el document justificatiu del motiu de la no-acceptació a la seu del servei territorial corresponent.

Jornades de dedicació inferior a l'ordinària (33%, 50%, 66%, 83%):

Les jornades de dedicació inferior a l'ordinària només s'oferiran a les persones que van manifestar la seva disponibilitat per a treballar a mitja jornada a la darrera actualització de dades de la borsa de treball. En el cas de no haver marcat aquesta opció en el seu moment, es pot presentar una sol·licitud al registre de l'àmbit territorial preferent abans del 30 de setembre.

Encara que un/a professor/a hagi fet constar la seva disponibilitat per a treballar a mitja jornada, no està obligat a acceptar els nomenaments que no siguin de jornada completa. En el cas de no acceptar un nomenament de jornada inferior a l'ordinària, no cal presentar cap justificació, tot i que és recomanable posar una explicació en el camp de l'aplicació reservat a tal efecte que pot ser un simple “no m'interessa”.

En cap cas es traurà de la llista a ningú pel fet d'haver rebutjat un nomenament de dedicació inferior a l'ordinària. Les persones que no acceptin una jornada de dedicació inferior a l'ordinària quedaran disponibles per a propers nomenaments.

Les franges de connexió entre el 28 d'agost i el 14 de setembre seran:

Relacionat

Consulta les teves dades de la borsa de treball

Nomenaments telemàtics entre el 28 d'agost i el 14 de setembre

Resolució EDU/1850/2009, d'1 de juliol, sobre l'adjudicació de llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions als centres educatius públics del Departament d'Educació a partir del dia 28 d'agost de 2009.

Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs de 2009-2010.

Més informació

Últimes notícies Interins i Substituts


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal