Borsa de treball. Disponibilitat per a treballar en jornades de dedicació inferior a l'ordinària 0

4441 01/09/2009, 20:43       #Interins i substituts,

Fins al 30 de setembre, les persones interessades podeu presentar als serveis territorials que us corresponguin o al Consorci d'Educació de Barcelona una sol·licitud per manifestar la vostra disponibilitat per treballar en jornada de dedicació horària inferior a la jornada sencera (33%, 50%, 66% o 88%).

Les jornades de dedicació inferior a l'ordinària només s'oferiran a les persones que van manifestar la seva disponibilitat per a treballar a mitja jornada a la darrera actualització de dades de la borsa de treball. En el cas de no haver marcat aquesta opció en el seu moment, es pot presentar una sol·licitud al registre de l'àmbit territorial preferent abans del 30 de setembre.

Encara que feu constar la vostra disponibilitat per a treballar en jornades de dedicació horària inferior a l'ordinària, si arribat el cas us ofereixen una vacant o substitució d'aquestes característiques que no us interessa, no esteu obligats a acceptar-la. Tan sols cal que accediu a l'aplicació des de "Accés al resultat individual de l'adjudicació" dins la franja horària indicada i la rebutgeu. Exposeu el motiu per el qual no us interessa acceptar la substitució adjudicada (distància, econòmic, etc) en el camp de l'aplicació reservat a tal efecte. També és recomanable afegir el fragment de la resolució que us adjuntem a continuació. D'aquesta manera quedareu com a disponibles per als propers actes de nomenament telemàtic.

La base 2.7 de la RESOLUCIÓ EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs de 2009-2010, diu el següent:

"2.7 Baixa de la borsa de treball.

És motiu de baixa de la borsa de treball:

(...)

b) El fet de no acceptar un nomenament ofert pels serveis territorials del Departament d'Educació i, si s'escau, pel Consorci d'Educació de Barcelona que constin com a preferent, sempre i quan no es tracti d'un nomenament a mitja jornada ni corresponent als llocs de treball i als centres que especifica l'apartat 6.1.5 d'aquesta Resolució, encara que la no-acceptació no es formalitzi per escrit."

Així doncs, tampoc s'està obligat a acceptar les substitucions corresponents als centres de característiques especials i llocs de treball específics que es relacionen a l'apartat 6.1.5 de l'esmentada resolució, encara que siguin de jornada sencera

 • Llocs de treballs específics
  • Aula d'acollida.
  • Audició i llenguatge amb coneixement del llenguatge de signes.
  • Aula hospitalària.
  • Atenció domiciliària.
  • Llocs que comporten itinerància en zones escolars rurals i agrupaments rurals.

 • Centres amb característiques especials.
  • Centres de recursos per a deficients auditius.
  • Centres de recursos per a deficients visuals.
  • Equips d'assessorament psicopedagògic.
  • Centres penitenciaris del Departament de Justícia.
  • Centres de protecció de menors.
  • Centres i aules de formació de persones adultes.

Relacionat

Consulta les teves dades de la borsa de treball

Taula amb el seguiment de totes les adjudicacions

Actes de nomenament telemàtic

Nomenaments telemàtics entre el 28 d'agost i el 14 de setembre

Resolució EDU/1850/2009, d'1 de juliol, sobre l'adjudicació de llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions als centres educatius públics del Departament d'Educació a partir del dia 28 d'agost de 2009.

Resolució EDU/1279/2009, de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs de 2009-2010.

Més informació

Últimes notícies Interins i Substituts


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal