Un rumor de grip A fa que els pares no duguin els nens a classe0

540 17/09/2009, 08:51       #Salut laboral,

Un rumor fals que una nena de 7 anys tenia grip nova ha fet que 100 dels 250 alumnes del col·legi Pou i Pagès de Figueres no anessin a classe durant dos dies. Les mares i pares se'ls van endur després de sentir el rumor. Ara més de la meitat d'alumnes ja ha tornat a classe després de tenir una reunió amb l'Ajuntament, que ha informat la comunitat escolar que la nena tenia grip comuna i no grip nova.

Un malentès ha deixat les aules pràcticament buides en l'inici del curs escolar al col·legi Pous i Pagès de Figueres. Dilluns, el primer dia del curs, una mare va lliurar un justificant mèdic en què constava que la seva filla, de 7 anys i que cursava segon de primària, no anava a classe perquè tenia la grip.

Va començar llavors el rumor que una nena del centre tenia grip nova i les mares i pares van començar a endur-se els petits del centre educatiu. El malentès va provocar que 100 dels 250 alumnes no assistissin a l'escola durant dos dies.

El cas ha requerit la intervenció de l'Ajuntament, que es va reunir amb els pares i mares i el professorat del centre per informar que la petita tenia la grip estacional i no la grip nova. Mentre la nena es recupera a casa, més de la meitat dels alumnes ja han tornat a classe.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal