DOGC núm. 5466. Relació d'oficines de registre i els seus horaris0

704 17/09/2009, 09:04       #DOGC,

ORDRE PRE/397/2009, de 7 de setembre, de publicació de la relació completa i actualitzada d'oficines de registre pròpies i concertades, el sistema d'accés i els seus horaris de funcionament. (Pàg. 68726)

Es fa pública la relació de les oficines de registre pròpies de l'Administració de la Generalitat i de les entitats de dret públic vinculades o dependents d'aquesta, tot indicant per a cadascuna d'aquestes l'òrgan en què s'integren i l'adreça postal, així com els dies i l'horari d'atenció al públic (annex 1 d'aquesta Ordre).

Es fa pública la relació de les oficines de registre concertades de l'Administració de la Generalitat amb els ens locals i les universitats de Catalunya, tot indicant per a cadascuna d'aquestes l'òrgan en què s'integren i l'adreça postal, així com els dies i l'horari d'atenció al públic (annexos 2 i 3 d'aquesta Ordre).

Es fa pública la relació dels registres telemàtics de l'Administració de la Generalitat, tot indicant per a cadascun d'aquests els tràmits per als quals estan habilitats (annex 4 d'aquesta Ordre).

Les dades permanentment actualitzades d'aquesta relació d'oficines de registre es poden consultar al portal Gencat de la Generalitat de Catalunya (www.gencat.cat), a l'apartat Contacte/Oficines de registre d'entrada i sortida de documents.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal