La lluita per la supervivència 0

753 18/09/2009, 08:45       #Interins i substituts,

Faig arribar-vos aquesta carta de rebuig i d'impotència, ja que estic vivint una situació incomprensible.

Sóc mestra i em sento maltractada pel Departament d'Educació. Com es pot comprendre el que ens estan fent? Com es poden entendre els nomenaments telemàtics?

En primer lloc, a les escoles i instituts ens falta molt personal, el departament l'assigna amb comptagotes per estalviar-se sous. Tota aquesta gent que feia anys que treballava ara es troba a casa davant l'ordinador, en espera de saber què faran aquest any.

Em permeto explicar un cas que em toca a mi de ben a prop. Visc a Roses i a la meva escola ha vingut a parar una mare, una mare que és mestra. Doncs bé, aquesta mare és de Llívia... Ha hagut de venir a Roses quan hi havia places vacants al costat de casa seva. És humà, això?

Un altre cas: a la meva parella, de Roses, l'han enviat a treballar a Caldes de Malavella amb un terç de jornada. Són 8 hores de feina amb un sou mínim. S'haurà de desplaçar cada dia a una hora i quaranta minuts de distància per treballar només una hora, i amb molta sort dues, abans de tornar a casa.

Si us plau, els mestres volem una mobilització ja! Volem justícia, som gent treballadora que gaudim de la nostra feina i que volem ser tractats justament!

Només em resta dir: Sr. Ernest Maragall, què li va fer el seu mestre de primària quan era petit perquè guardi tant de ressentiment envers nosaltres? No som un número!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal