Sentència del Tribunal Suprem sobre el complement d' ESO0

781 22/09/2009, 10:09       #Retribucions, #Comunicats,

En data 19 de juny de 2009 el Tribunal Suprem ha desestimat el recurs en cassació interposat pel govern autonòmic d’Astúries contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia d’aquesta Comunitat, que ratificava la d’un jutjtat Contenciós-Administratiu, reconeixent el dret d’un professor de secundària d'Astúries que ha estat impartint primer cicle d’ESO a cobrar el mateix complement retributiu que cobren el mestres de primària que imparteixen docència en aquesta etapa educativa.

Segons ens comuniquen els nostres serveis jurídics la sentencia del TSJ d'Astúries serà extensible únicament al professorat d'aquesta Comunitat Autònoma.

Aquí a Catalunya, ASPEPC va interposar fa uns anys un recurs en aquest sentit, que va ser desestimat. Ara, aquesta sentència del Tribunal Suprem obre una nova via a la reclamació dotant-la de solidesa jurídica.

En aquest sentit, els nostres serveis jurídics ja s’han posat a treballar per tal de veure de quina forma aquesta mesura pot beneficiar la resta del professorat.

En qualsevol cas, entenem que no és necessària, ara mateix, cap mena de reclamació individual i recomanem al professorat que no empleni instàncies o autoritzacions per emprendre accions legals en nom propi, auspiciades per tercers, que comportin algun tipus de pagament o d’adscripció.

Us mantindrem periòdicament informats.

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal