Terços i ordinadors 0

726 25/09/2009, 08:37       #Interins i substituts,

Quina alegria! Per fi, després de tanta espera, ja tinc feina: un terç de jornada a 40 km de casa! Un cop pagada la benzina, encara en tindré per al tallat i un plat de llenties. Qui no es conforma és perquè no vol! L'única cosa és que em fa vergonya que els amics ho sàpiguen.

Ara que el Sr. Maragall i col·legues poc que en tenen, de vergonya. Amb la pasta que s'estalvien amb l'invent dels terços podran comprar-se pissarres electròniques i altres pijades que queden estupendes a les fotos i grans titulars.

Tot un conseller i no sap que per tenir una educació de qualitat s'ha de començar per cuidar mestres i professors (per poder-los exigir, si cal!).

Això que, il·lusa jo, creia que eren d'aquest parer perquè un dia del curs passat vaig rebre una carta de l'Ernest on se'm dirigia personalment, fent servir el meu nom, i m'explicava de tu a tu la nova Llei d'Ensenyament i em deia que, de bracet, conseller i mestra, podíem aixecar l'educació d'aquest país.

Ernest, i avui? Com és que no m'escrius per explicar-me la nova llei dels terços? Que m'has girat l'esquena?

Acabaria dient, Maragall, em fas pena, però com que a casa meva, que sempre han tingut l'educació molt present, em van ensenyar de modus, me'n guardaré.

Ah! I dilluns, quan faci la primera classe a l'institut, ja improvisaré!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal