DOGC núm. 5471. Proves Instrumental i GES -convocatòria- 0

720 25/09/2009, 08:52       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/2577/2009, de 15 de setembre, per la qual es convoca la realització de proves lliures per a l'obtenció del certificat de formació instrumental i per a l'obtenció del títol de graduat/da en educació secundària obligatòria per a persones de més de 18 anys. (Pàg. 71531)

El període d'inscripció a les proves del certificat de formació instrumental i del graduat en educació secundària obligatòria és del 28 d'octubre al 4 de novembre de 2009, ambdós inclosos.

La sol·licitud d'inscripció s'ha de presentar per via telemàtica mitjançant l'aplicació disponible a la pàgina web http://www.gencat.cat/educacio o a la pàgina web de Serveis i tràmits www.cat365.net/Inici/Ciutadans/EducacioFormacio,

Les persones que s'inscriguin telemàticament podran acreditar la presentació de la sol·licitud amb la impressió de la pantalla de confirmació del tràmit, i les que s'inscriguin a través del telèfon d'atenció ciutadana 012, amb el número d'inscripció que se'ls comunicarà telefònicament en el moment de la inscripció.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal