Mestres en atur0

895 28/09/2009, 09:28       #Mobilitzacions, #LEC, #Interins i substituts,

Primer de tot, deixeu-nos donar les gràcies al conseller d’Educació, Ernest Maragall, per fer efectives les vacances més llargues de molts docents catalans.

Som un col·lectiu de professors interins de secundària que, tot i estimar-nos el nostre ofici, ens veiem abocats a la desesperació.

Primer, per la manca en la seguretat i l’estabilitat de la nostra feina, i, segon, per la inacceptable tasca del conseller al capdavant del Departament d’Educació, promovent mesures àmpliament criticades i aprovant la llei d’educació de Catalunya (LEC) d’esquena al col·lectiu docent.

El nostre malestar passa pels moderníssims nomenaments telemàtics que agredeixen, directament, la nostra llibertat d’elecció, per la gran bicoca de la reducció del personal amb els suculents terços de jornada i per la impossibilitat de realitzar cursos de formació del Departament si no s’està en actiu i, per tant, veure’ns amb les mans lligades a l’hora de fer punts de cara a les oposicions.

Així, no ens estranya gens que el professorat estigui desmotivat i cansat de tot plegat. Volem treballar i no podem, volem formar-nos i només ens posen traves. ¿Creu el conseller que la crisi econòmica porta implícita la reducció del personal educatiu? ¿On és la qualitat de l’ensenyament, doncs?

¡Quina immensa decepció! Quin Govern d’esquerres tan modern que tenim que l’únic que fa és retallar el pilar sobre el qual s’ha de sustentar aquest país: la formació, la cultura i el coneixement.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal