Substituts a Ensenyament 0

691 05/10/2009, 08:58       #Interins i substituts,

Sóc una de les afectades de la poca transparència del Departament d’Ensenyament dels SSTT de Girona, a més puc afegir com a greuge el poc tracte humà que es dispensa als substituts. Substituts que treuen les castanyes del foc al Departament quan els convé, tu has d’estar sempre disponible per si t’avisen.

Un cop se t’acaba la substitució, que pot durar 2 dies, 3 setmanes, 8 mesos, et fan fora i a tornar a esperar. Els nomenaments telemàtics d’aquest any han acabat d’afegir més boira a l’assumpte, hi ha hagut adjudicacions de places que no han estat publicades.

La vida del substitut és aquesta, esperar, esperar i quan ja s’han donat les millors places d‘amagat, esperar les escorrialles i veure si aquest cop serà una jornada sencera i no més enllà de 50 km. Només volem treballar dignament.

He treballat el darrer any a secundària, a primària 2 anys, quan m’han necessitat era allà, he fet música perquè els n’hi faltaven, he estat en 5 llocs en dos mesos, he intentat treballar sempre tan bé com he pogut. I ara què? Ara no tinc feina, dubtant de si enviar la carta perquè potser no tindré feina mai més. Què he de fer? Només em puc queixar per veure si les coses s’arreglen i perquè siguin més transparents, encara que no en sigui la tendència tal com em van avisar des del Departament quan em van dir que confonia el concepte de “públic”. Sí, confonem públic amb transparent i això no s’ha de fer, ai, ai, ingenuïtat!

Per sort, crec que els sindicats han aconseguit que els SSTT de Girona avisin de la no obligatorietat d’acceptar la mitja jornada, un terç, dos terços, etc. El Departament deia que era obligatori i la llei que no. Havies de fer mil i una peripècies per no acceptar una mitja o un quart lluny de casa amb la por de no recuperar el teu número pels propers nomenaments, ara sé que encara es lluita perquè et tornin el teu número ràpidament. I així anem engrossint la bossa d’atur que per sort hi ha poca gent mentre a les escoles i instituts com diu el senyor Maragall, no hi falta ningú. Tot està preparat i va de meravella.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal