Febrer serà el mes més cruel0

652 14/10/2009, 09:06   

Deia l’AVUI de divendres que “un milió d’alumnes tindran una setmana de vacances el febrer del 2011 i cada família s’haurà de plantejar com s’ho fa per assumir-ho”. Segons la notícia, “el departament d’Educació assegura que hi haurà ajudes per a famílies i centres perquè muntin activitats, però no ho concreta”.

La veritat és que últimament, quan sento la paraula ajuda em poso a tremolar. A Catalunya, que t’ajudin, acaba significant el mateix que ser convidat a sopar i acabar pagant tu. Però de moment sóc optimista i m’ho crec, que hi haurà ajudes per a famílies i centres perquè muntin activitats.

El cas és que hi haurà qui podrà demanar vacances al febrer. I hi haurà qui no podrà; per tant, els equilibris que haurà de fer per col·locar els plançons no seran gaire diferents dels que ja feia al juliol. Però hi haurà qui no podrà ni pagar-se el casal, ni deixar de treballar. I a aquests em dirigeixo. Carnissers, adroguers, repartidors, tertulians, escriptors, taxistes, autònoms en general... L’única solució és muntar un casal a la feina. Aprofitem les ajudes que diu el govern que donarà. L’hem de muntar a la carnisseria, a l’adrogueria, a la furgoneta, al plató televisiu, al menjador de casa o al taxi. Estic segura que els clients ens sabran comprendre, perquè o bé també n’hauran muntat un, de casal, o bé ens duran els seus fills perquè els tinguem entretinguts mentre treballen.

No és tan greu agafar un taxi i que al darrere hi hagi un nen en una cadireta que diu que s’avorreix. O anar a la carnisseria i que hi hagi uns nens fent psicomotricitat amb uns monitors al magatzem de les llangonisses. O veure que els tertulians d’en Cuní parlen del cas Gürtel, del cas Palau de la Música o de qualsevol qüestió relacionada amb l’actualitat amb una criatura a la falda.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal