Tenim portàtils però no cadires0

406 02/11/2009, 11:08       #LEC,

¿És normal que un Institut de Secundària de Sabadell com el Ribot i Serra hagi arrencat el curs i els alumnes de primer d’atenció sociosanitària no tinguin ni cadires ni taules en condicions? Després d’investigar els fets, podem arribar a la conclusió que, fins a cert punt, més que normal és una conseqüència inevitable. Amb els actuals mitjans, el departament d’educació no pot tenir totes les previsions fetes abans de setembre i algunes coses es poden escapar, com ha passat amb aquest curs del Ribot i Serra.

Més enllà de l’aprovació de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC), els sindicats continuen denunciant el seu desacord amb la retallada de plantilles, la massificació de les aules i el mal funcionament de les substitucions que ha suposat la normativa, aquest últim un punt especialment sagnant.

A més, aquest curs s’ha posat en marxa el pla de digitalització de les aules, una iniciativa que dóna la sensació que no està prou madura.

I és que ja ens estan arribant els ordinadors portàtils a les aules però resulta que no podem garantir a l’inici de curs mobiliari per a tots els estudiants. Vivim en un món de paradoxes. Què hi farem.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal