Els sindicats de l’ensenyament es manifesten durant la Nit de l’Educació0

548 10/11/2009, 08:47       #Mobilitzacions,

Aquest dilluns s'ha celebrat, per primera vegada, la Nit de l'Educació. El Departament d'Educació ha reconegut alumnes, professorat i institucions pels seus mèrits acadèmics o contribucions a l'escola catalana. Els sindicats s'hi han manifestat contra la política educativa del Departament.

Els Premis Catalunya d’Educació es van crear l’any 2001 per reconèixer la tasca dels que treballen per una escola de qualitat. Enguany la institució premiada ha estat l’Escola de Mestres Blanquerna i, especialment, el pare salesià Francesc Riu, que va ser un dels fundadors. També s’ha reconegut la tasca del professor Anicet Cosialls per divulgar la ciència entre el jovent.

Durant la Nit de l’Educació també s’han lliurat els premis extraordinaris de Batxillerat als alumnes guanyadors durant els dos darrers cursos, i els premis a l’alumnat guanyador i finalista del Concurs d’Oratòria del curs 2008-2009. El XIV Premi Pere Calders de Literatura Catalana ha estat per a un professor de l’institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona.

Durant l’entrega de tots aquests premis, els sindicats de l’ensenyament protestaven a la porta de L’Auditori contra la política educativa del Departament d’Educació. Els manifestants han felicitat els guardonats, però han demanat que es resolguin algunes de les mancances que pateixen les escoles i els instituts de Catalunya.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal