L'autoritat necessària 0

666 13/11/2009, 09:18       #Autoritat pública,

El passat mes d'octubre el PSOE va rebutjar una proposta al Parlament per donar al professorat la consideració d'autoritat pública. La proposta que va fer el PP no va rebre suport dels parlamentaris del PSOE i perdien així una bona ocasió per aconseguir el necessari consens.

Aquest rebuig va dur aparellada l'acusació mútua de boicotejar el pacte. Pacte que és necessari, ja que a dia d'avui ningú no posa fre a una agressivitat verbal i física que atemoreix els professors i transmet als adolescents el missatge molt negatiu que la societat és vulnerable davant els seus xantatges i amenaces.

Penso que, al marge de l'aritmètica parlamentària, el compromís d'uns i d'uns altres és atendre les reivindicacions justes i legítimes dels professors que apunten un dels problemes cabdals de l'ensenyament al nostre país.

Sense respecte no hi ha democràcia possible, i ja és hora que l'escola transmeti amb tot rigor hàbits raonables per a la convivència social. Però, perquè els transmeti, és necessari que hagi clima que permeti portar-ho a terme.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal