Les consultes independentistes arriben als instituts0

438 18/11/2009, 08:56   

La campanya per promoure la participació en les consultes sobre la independència que se celebrarà a més de 150 municipis arreu de Catalunya el proper 13 de desembre, entra de ple als Instituts de Batxillerat. L'Institut escollit per a la primera xerrada-debat és l'IES Alfons Costafreda de la localitat de Tàrrega (Urgell).

El proper dimarts 17 de novembre, de 16 a 17 hores els alumnes de la classe de 1r de batxillerat seran els primers que podran debatre amb membres de la Coordinadora local i la Coordinadora Nacional de les consultes sobre la Independència de Catalunya els fonaments de la iniciativa. Hi participaran Uriel Bertran i Anna Arqué, responsables de campanya i comunicació, respectivament, de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència

Així mateix, des de la Coordinadora Nacional s'està confeccionant una proposta dirigida a la totalitat d'Instituts de les localitats que celebraran consultes. S'està ultimant un crèdit de només una hora, adaptat a diversos cicles (1r i segon cicle d'ESO, batxillerat, i cicles formatius) "sobre els valors democràtics i cívics que representa el dret a l'autodeterminació, així com en l’autoreconeixement del poble català com a nació i com a subjecte polític".

L´objectiu de l'actual campanya és "promoure la màxima participació", sobretot entre el col·lectiu més jove i els immigrants. El percentatge de participació en les consultes "serà clau per aconseguir posar el referèndum sobre l´autodeterminació en el centre del debat polític".


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal