El Departament vol que el professorat estigui al Centre fins el 7 de juliol0

2157 24/11/2009, 09:05       #Mesa sectorial,

Ordre del dia:

1- Projecte d'ordre de calendari escolar.

ASPEPC·SPS ha preguntat per què si aquest curs ja acabarà el 7 de juliol, no es fa ja també la setmana de vacances al febrer.

En començar la reunió, la part sindical ha manifestat la seva protesta perquè no se'ns ha fet arribar cap document sobre la futura ordre de calendari escolar per tal de poder-lo estudiar amb antelació.

El Departament manifesta que hi haurà més reunions per negociar. En relació al projecte d'ordre, exposa que es vol fer un calendari per a dos cursos. S'avança l'inici de les classes al 7 de setembre, i s'introdueix una setmana de vacances al febrer o al març, a decidir pel director dels serveis territorials, que també serà període de vacances per al professorat. Les activitats del professorat al centre s'allargaran fins al 7 de juliol (com ja vam advertir al seu moment). El Departament pretén ja allargar fins al 7 de juiol aquest curs 2009/2010. Després de les vacances de Nadal es començarà el 7 de gener.

ASPEPC·SPS ha preguntat per què si aquest curs ja acabarà el 7 de juliol, no es fa ja també la setmana de vacances al febrer. Preguntem també si, atès que la primera setmana de juliol se suposa que és per preparar el següent curs, el professorat haurà de de fer aquesta setmana en el nou centre de destinació en cas de trasllat, ja que no té cap sentit romandre fins al 7 de juliol per preparar el curs en un centre en què ja no s'hi estarà.

El Departament no ha respost a cap d'aquestes preguntes i s'ha limitat a llençar pilotes fora tot argumentant que aquest és un altre tema i que ja es discutirà en les properes reunions.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps

Relacionat

El curs que ve començarà abans i tindrà una setmana blanca al mes de febrer


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal