Sobre la nova Llei d’Educació0

569 28/11/2009, 09:52       #LEC,

La nova Llei d’Educació, la LEC, està promovent gran quantitat d’innovacions, però... Serà efectiva? El nou calendari ho complica tot sense millorar el problema educatiu: el fracàs escolar vigent. Des de l’aula, som molts els docents que profetitzem que aquest canvi de calendari no minvarà el fracàs escolar, sobretot perquè no farà que les males famílies preguin consciència que cal dedicar temps de qualitat als seus fills.

Cal afegir aquí que el 90% dels alumnes que fracassen pertanyen a famílies que no dediquen el temps necessari a l’educació dels seus fills, no pas a escoles amb calendaris tradicionals.

Però la xacra més flagrant del nou calendari del senyor Maragall és que proposa una setmana de vacances al bell mig del segon trimestre. Es nota que l’expresident és economista i no docent. Ell, que no fa classes, no sap que si s’atura el trimestre una setmana, en perds dues. Saben el que costa que tornin a recordar els alumnes el que feien fa set dies? Trencar el ritme d’un trimestre és absurd i antipedagògic.

Crec que l’equip Maragall peca de voler fer molts canvis per demostrar què fan; però canviar no vol dir millorar les coses, sols significa alterar-les.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal