Abracadabra! Les vacances del febrer!0

603 03/12/2009, 09:44   

Quants anys més haurem d'esperar perquè els polítics dedicats a l'educació facin coses a favor de l'educació? Són molts anys amb invents i grans idees... Recordem: hem tingut la famosa reforma educativa –no s'han de posar deures, no a l'ensenyament memorístic, no s'han de fer exàmens de setembre, progressa adequadament i necessita millorar, nens de 12 anys cap als instituts...– Ara resulta que sí que s'han de fer deures, sí que és important memoritzar, sí que s'han de fer exàmens de setembre i molts més exàmens de recuperació durant el curs i fins i tot per pujar nota, i ara tornem a avaluar amb els nombres de tota la vida, 4, 5, 6, 7... En què quedem?

A primària han instaurat la famosa sisena hora que segons l'opinió de molts mestres ha servit per desgavellar l'horari dels alumnes i la coordinació dels mateixos mestres i centres, però no per millorar la qualitat. A secundària, adolescents diversos en tants aspectes, s'amunteguen en grups massificats, tots obligats a estudiar el mateix (l'ESO) fins als 16 anys. D'això en diuen tractament de la diversitat; jo en dic espavila't com puguis.

Sembla evident que obligació i adolescent són paraules que no lliguen, però alguns il·luminats pensen en allargar la situació fins als 18. I ara, tal com està el pati... abracadabra!, es treuen de la màniga les vacances de febrer! Una mica de seriositat, si us plau! Hi insisteixo: quants anys més haurem d'esperar perquè els polítics dedicats a l'educació facin coses a favor de l'educació? Un sistema educatiu que degenera ho necessita ja!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal