Classes contra la corrupció per evitar futurs Fèlix Millets0

498 10/12/2009, 09:10   

Després dels casos Pretòria i Palau de la Musica, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya s'està posant les piles i ha començat a aplicar aquella maxima castellana que diu que "más vale prevenir que curar". L'administració ha anunciat que està elaborant materials educatius per conscienciar als alumnes contra la corrupció i intentar evitar així la proliferació de petits Fèlix Millets.

La nova assignatura s'ha donat a coneixer aquest dimecres, coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció, i es començarà a impartir a partir del curs que ve.

Els materials que estan elaborant l'Oficina Antifrau i el Departament d'Ocupació tenen com a finalitat que el professorat pugui preparar activitats educatives amb els alumnes sobre situacions i conductes que poden afectar la integritat del servei públic.

Els materials que s'estan elaborant segueixen les propostes de Nacions Unides, que acaba de publicar el document 'Com podeu lluitar contra la corrupció a la teva comunitat i en el teu país'. Seria sorprenent la presència d'alguns polítics del país, com el president de la Generalitat valenciana Francisco Camps, assistint a les jornades inaugurals ni que fos per fer-se una fotografia entre adolescents. De fet, podrien encabir-se perfectament entre els adolescents catalans que reben classes per no ser corruptes de grans.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal