Els professors es concentren contra el nou calendari escolar0

522 12/12/2009, 13:27       #Mobilitzacions,

Professors de secundaria d'arreu de Catalunya s'han concentrat aquest divendres a 19 poblacions catalanes -entre elles Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona- per protestar pel nou calendari escolar per al curs 2010-2011.

Les organitzacions convocants ( USTEC∙STEs, CCOO, ASPEPC-SPS i FETE-UGT) han convocat als professors per tal de demostrar el “més absolut rebuig” a la proposta de calendari ja que, segons aquests sindicats, no s'ha fet en consens i planteja diversos canvis que empitjoren les condicions de treball del professorat i plantegen determinats problemes “de difícil solució per a la qualitat educativa i per a les famílies”.

Els professors creuen que “s'ha faltat el respecte” a la negociació col·lectiva i creuen que el Departament d'Educació ha actuat “de mala fa” en tot aquest tema ja que, segons diuen els convocants han aprovat el calendari per “la via dels fets consumats”.

Exigències del professorat

Amb aquestes protestes, els professors volen reclamar, no només la retirada de proposta de calendari escolar, si no també l'increment de plantilles en comptes dels retalls, la disminució de les ratios i el dret a la negociació col·lectiva entre d'altres.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal