Cap on va l'educació?0

611 15/12/2009, 09:41   

Com a pare i com a docent, estic desconcertat. Cap on va l'educació? Em consta que les autoritats educatives del país volen una escola democràtica, participativa i de qualitat, per això no acabo d'entendre algunes mesures que s'estan prenent.

Democràtic era que les direccions dels centres les elegissin els claustres i les ratifiqués el consell escolar. Seria democràtic que un grup de diputats del Parlament escollís els nostres alcaldes? Participativa és una educació on es consensuen les decisions. Serveix d'alguna cosa canviar de dates una setmana festiva? Afavoreix la qualitat necessitar l'acceptació dels pares per expulsar un alumne a casa per un curt període de temps quan ha comès una falta molt greu? Es demana l'aprovació dels pares per sancionar i multar un menor que comet una infracció greu del codi de circulació amb el ciclomotor?

Com a pare i com a docent he començat el text, desconcertat, però l'he acabat preocupat. Demano a les autoritats educatives allò que fins ara no m'han atorgat: confiança. Com a pare i com a docent.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal