Nova selectivitat0

583 16/12/2009, 09:25       #Mobilitzacions,

La nova selectivitat permet apujar la nota fent més exàmens optatius de matèries de modalitat de segon de batxillerat triades per l’alumne. Si aproven, els estudiants són ponderats segons la carrera universitària escollida. No entenc quin ha estat és el criteri exacte de ponderació, establert pel consell universitari de Catalunya, sobretot en arts i humanitats, ciències socials i jurídiques, enginyeria i arquitectura.

Per exemple, per cursar l’assignatura de Comunicació Audiovisual es valora més la biologia que la cultura audiovisual. Per estudiar Arquitectura també es pondera més la biologia que el dibuix tècnic i la tecnologia industrial. I per matricular-se en Psicologia, els alumnes del batxillerat d’humanitats i artístic puntuen menys que els d’altres branques. És comprensible, doncs, la indignació de l’alumnat i la convocatòria de vaga per avui, 16 de desembre, convocada pels sindicats d’estudiants.

És clara la descoordinació que hiha entre el Departament d’Educació i el consell universitari, i això perjudicarà els alumnes de primer i segon de batxillerat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal