Barcelona vol que les escoles estiguin obertes durant les vacances de febrer0

439 17/12/2009, 10:23   

La comissió de Cultura, Educació i Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona va acordar ahir instar el Consorci d'Educació de Barcelona (CEB) a garantir que les escoles estiguin obertes i organitzin activitats per als nens durant la setmana de vacances que es farà els mesos de febrer o març.

En la proposició, consensuada a partir d'una proposició de CiU i una altra del PP i aprovada per unanimitat, també s'insta el CEB a incrementar la dotació pressupostària perquè les associacions de pares i mares puguin oferir a les famílies aquestes activitats, com fan en les actuals vacances escolars.

La regidora d'Educació, Montserrat Ballarín, va indicar que els ajuts a les AMPES i a les famílies s'oferiran igual que s'oferien la segona setmana de setembre, que a partir de l'any vinent serà lectiva. «Si no són suficients, es demanarà que s'incrementin», va assegurar Ballarín.

La regidora, però, considera «suficients» els recursos econòmics que s'ofereixen a les AMPA perquè organitzin activitats durant les vacances. L'any passat, el pressupost per a tot Catalunya va ser d'1,4 milions d'euros, dels quals una cinquena part va ser per a la ciutat de Barcelona. La regidora va remarcar ahir que havia «sobrat pressupost».

Ballarín ha insistit que les activitats organitzades per les AMPA mai no han estat gratuïtes sinó que ha estat cofinançades, encara que per a algunes famílies amb dificultats econòmiques són gratis gràcies a les beques.

Ballarín ha garantit que des de l'Ajuntament i el Consorci d'Educació «s'ajudarà al màxim perquè les escoles estiguin obertes i es facin activitats extraescolars». I ha explicat que serà el moment perquè els escolars «facin sortides» i «activitats de museus i empreses».


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal