Calendari escolar i convocatòria de càtedres0

1162 21/12/2009, 10:22       #Mesa sectorial,

Ordre del dia:

1- Projecte d'ordre de calendari escolar. (Aquest punt va ser iniciat a la reunió de Mesa Sectorial del dia 23.11.2009).

2- Proposta de resolució de convocatòria pública d'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes.

Document de treball (Accés restringit)

ASPEPC·SPS expressa la seva protesta pel fet que l'esborrany del decret d'autonomia de centres s'hagi fet arribar a la premsa i a altres instàncies, i no s'ha lliurat als representants del professorat a la mesa sectorial, la qual cosa significa un menysteniment més envers el professorat, ja que s'ha lliurat públicament aquest esborrany a la premsa i a d'altres instàncies.

1.- Projecte d'ordre de calendari escolar.

Els sindicats han fet arribar prèviament un document amb una sèrie de peticions. La primera d'elles, que retiri la proposta d'ordre, és rebutjada per l'Administració.

L'Administració també rebutja suprimir l'obligatorietat de romandre al centre fins al 7 de juliol, i manté l'inici de curs al 7 de setembre.

Per part dels sindicats considerem que no s'ha produït cap mena de negociació, de manera que s'estudiarà la impugnació de l'ordre.

Posteriorment, l'Administració deixa la porta oberta a estudiar les demandes dels sindicats i a convocar una nova mesa en cas que s'introdueixi alguna modificació.

2.- Proposta de resolució de convocatòria pública d'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes.

L'Administració explica els canvis. Pel que fa a la sol·licitud, no cal dir si es vol mantenir els mèrits de la convocatòria anterior. Es recuperen sempre, i si se'n voler afegir, es podrà fer a l'acte de presentació.

Avaluació positiva de l'activitat docent: es pot mantenir la darrera.

S'afegeix la possibilitat de bonificació per a famílies monoparentals.

Voluntaris com a vocals de tribunals: s'intentarà canviar el sistema actual per una sol·licitud telemàtica en el mateix termini de presentació de sol·licituds.

S'exclou del sorteig per a formar part dels tribunals a les persones que han format part dels tribunals d'Accés a Càtedra 2009 i Oposicions 2008.

Acte de presentació: si es vol mantenir els mèrits del 2009 no cal assistir-hi. Qui vulgui afegir mèrits els pot aportar en aquest moment. Si els mèrits són de data anterior a alguna de les convocatòries passades, cal aportar la totalitat dels mèrits del subapartat corresponent. Si es canvia de cos o d'especialitat s'han d'aportar tots els mèrits, excepte l'avaluació de la pràctica docent, que es pot conservar.

Els aptes de la prova de llengua catalana de convocatòries anteriors no cal que facin novament la prova.

ASPEPC·SPS manifesta que la convocatòria ha de ser per especialitats, com hem demanat des de la primera convocatòria. L'Administració descarta aquesta possibilitat.

També demanem la supressió de la possibilitat que hi hagi un sol tribunal per més d'una especialitat quan hi ha pocs aspirants, ja que els tribunals han de ser sempre per especialitats.

L'Administració, finalment, avança la previsió de publicació de la Resolució de convocatòria: març 2010.

Calendari previst

Publicació de la convocatòria al DOGC: març 2010.
Publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos: 1 mes després de la finalització del termini de sol·licituds.
Publicació de la llista d'admesos i exclosos per a participar voluntàriament com vocals dels tribunals: 1 mes després sol·licituds.
Sorteig vocals voluntaris tribunals: 16 de maig.
Sorteig resta membres tribunals: 25 de maig.
Publicació de la llista definitiva d'admesos i exclosos: com a màxim el 11 de juny.
Prova de català: 18 de juny
Presentació davant del tribunal: 19 de juny.
Finalització procediment selectiu: segona quinzena de juliol com a màxim.
Publicació de la llista provisional de seleccionats: setembre/octubre 2010.
Publicació llista definitiva seleccionats: octubre/novembre 2010.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal