Los 8 dias de Oro0

615 08/01/2010, 09:09   

Amb aquest títol, una reconeguda cadena de grans magatzems anunciava les excelències d'una setmana maravellosa plena d'ocasions , ofertes i possibilitats.

Doncs bé això mateix és el que m'inspira la nova proposta de calendari escolar que pretén desenvoluper el Departament d'Educació. No sé determinar que fou primer l'ou o la gallina, o la setmana no -lectiva docent o l'avançament de l'inici de curs. No sé entendre, encara, que és causa i que és efecte.

Però el que més em captiva és intentar entendre què en deu tenir d' irrenunciable, aquesta setmana ?, què promou un avançament l'inici de curs i amb aquest, tots els seus col.laterals? Tots els arguments i raons que he pogut escoltar fins el moment, per tal de justificar-ho, no tenen prou pes.

Potser qui no comparteixi l'ofici només hi vegi la dificultat d'ocupar els nens i nenes durant una setma, com un veí que no fa massa, en trobar-me al carrer em va demanar opinió, ja que a la seva feina havia de pactar el seu calendari laboral i li calia saber quan seria la setmana de vacances dels seus fills.

Però els qui hi som, ens espantem . Veiem com provablement s'avançi la preinscripció a les escoles a finals de gener, quan algun any s'havia iniciat fins i tot, després del Dilluns de Pasqua. O veiem com caldrà avançar les oposicions i desenvolupar-les durant el curs ordinari... no sé si algú pot imaginar-se la d'absències de professorat que caldrà cobrir...

Tot plegat per aconseguir "los 8 dias de Oro", que només en seran cinc. Bon any nou i que els Déus ens siguin propicis


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal