DOGC núm. 5545. Projecte de qualitat i millora contínua -resolució convocatòria-0

769 14/01/2010, 09:17       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1/2010, de 7 de gener, per la qual es resol la convocatòria de concurs públic per a la selecció d'instituts d'educació secundària que imparteixen ensenyaments professionals, artístics o especialitzats, seleccionats per a la seva inclusió en el Projecte de qualitat i millora contínua, a partir del curs 2009-2010, i s'informa de l'estat de desenvolupament del conjunt de centres inclosos en el Projecte. (Pàg. 1822)

Mitjançant la Resolució EDU/1781/2009, de 22 de juny, es va convocar concurs públic per a la selecció d'instituts d'educació secundària que imparteixen ensenyaments professionals, artístics o especialitzats, per ser inclosos, a partir del curs 2009-2010, en el Projecte de qualitat i millora contínua.

D'acord amb el que preveu l'apartat 8.1 de l'annex 1 de la Resolució esmentada, correspon al director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats resoldre la convocatòria, un cop vista la proposta de la comissió avaluadora. D'altra banda es considera oportú, a efectes informatius, donar publicitat del conjunt de centres inclosos en el Projecte de qualitat i millora contínua i detallar-ne el seu estat de desenvolupament.

Per això,

Resolc:

.1 Incloure en el Projecte de qualitat i millora contínua, amb efectes des de l'inici del curs 2009-2010, els centres que consten a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Fer pública, a efectes informatius, a l'annex 2 d'aquesta Resolució, la relació dels centres que participen actualment en el Projecte de qualitat i millora contínua, amb la indicació del seu estat de desenvolupament.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal