I els altres 340? 0

508 27/01/2010, 08:50   

En relació amb la informació Dos menors de Vic concerten per internet una baralla al carrer, publicada el 24 de gener passat, des de la direcció d’un dels centres esmentats, l’Institut de Taradell, volem fer arribar la nostra opinió sobre aquesta qüestió, ja que algú ha de parlar per la joventut que no es baralla i que no es droga. L’institut no té alumnes els divendres a la tarda, tanca a les tres. Els joves, des de divendres a la tarda fins dilluns a les 8.30 hores, són responsabilitat dels seus pares, com la seva educació real que, és ben cert, compartim de bon grat. No volem fugir d’estudi.

De fet, com qualsevol centre públic, privat o concertat, si només tinguéssim els alumnes que van participar divendres en els incidents de Vic, pensaríem que estem fracassant en la nostra tasca. Afortunadament, hem pogut comprovar que, d’aquells alumnes, 24 estan matriculats al nostre centre.

Mentrestant, 340 estaven preparant-se per practicar futbol, bàsquet, hoquei, natació; 340 sortien i entraven de l’acadèmia d’anglès, de la de música, de la de repàs, de la biblioteca; 340 eren a casa seva escoltant música, llegint i dibuixant, mirant la tele o fent deures, jugant a la consola i xatejant amb els seus amics. Aquests 340 no seran notícia, encara que n’hi ha algun que guanya premis amb els seus treballs i dibuixos, per la seva dedicació a la música i a l’esport. Des de l’institut els hem de dir que n’estem orgullosos, encara que els mitjans de comunicació no els hagin convertit en pseudoherois d’una patètica aventura de bandes sense banda. I estem segurs que les seves famílies i els seus respectius pobles (Taradell, però també Santa Eugènia, Viladrau, Seva, Balenyà) els deuen haver felicitat per ser joves i per comportar-se com joves sense deixar-se portar per una societat que fa important aquell que crida més fort. Potser sou menys famosos, però sou més. El futur sí que és vostre.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal