Un jove vestit de militar i amb armes falses sembra el pànic en un institut d'Igualada0

692 29/01/2010, 10:39   

Té 22 anys, es diu Ivan, estudia el modul d'electricitat en un institut de formació professional d'Igualada i va sembrar el pànic al seu centre d'estudis.

Ivan es va presentar al seu institut vestit de militar, amb una pistola i un fusell de joguina, i el terror que va crear amb la seva presència va requerir la intervenció de la Policia Local per solucionar "el malentès".

Segons ha explicat el mateix Ivan, "no volia causar cap mal, només fer una broma als meus companys i professors". El jove ha reconegut que el que va passar "va ser molt perillós, per tots els fets reals que han passat en altres països", tot i que al seu entendre "és el mateix anar amb armes de joguina que vestit de pallasso".

L'estudiant ha relatat que tot va començar quan es va "rapar els cabells i va saludar un professor com un militar als passadissos" de l'escola. A la seva habitació, Ivan guarda la roba militar i diverses rèpliques d'armes convencionals.

Vestit amb un passamuntanyes, amb uniforme militar i les armes reglamentàries es va presentar a l'institut perquè el veiessin. Aleshores, "va aparèixer la Policia Local i els Mossos amb armilla antibales" i se'l van emportar a comissaria per declarar.

Ivan està penedit de la seva ocurrència però s'haurà de quedar dues setmanes a casa seva per imposició del centre. El portaveu de l'institut ha explicat que l'alumne "no és conflictiu ni problemàtic sinó que va voler fer una gràcia sense més ni més".


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal