Uns pares obliguen un nen de set anys a fer vaga per la "IMPOSICIÓ" del català0

1045 10/02/2010, 09:00       #Vaga, #Mobilitzacions,

Un alumne de 2º de primària del CEIP Sant Climent, de Sant Climent de Llobregat, ha començat aquest dilluns una vaga indefinida de les seves classes de música. El motiu no té res a veure amb el Pla Bolonya o el calendari escolar per l'any vinent anunciat pel Departament d'Educació, sinó que està relacionat amb la lluita política que el seu pare manté amb la Generalitat des de fa anys.

Jesús Ruiz Marín, el pare de la criatura de 7 anys, reclama que les classes a les que assisteix el seu fill siguin en castellà, o que com a mínim la Generalitat es faci càrrec de les despeses que l'hi suposa haver de pagar un professor particular de castellà. Tal és la tossudesa, que els pares saben que el seu fill va passar de curs únicament perquè ara està a 2º de primària, perquè es van negar a acceptar les notes en català. El director d'aquesta escola pública del Baix Llobregat, Josep Balsa, diu que les reclamacions són gairebé inassumibles, ja que és molt complicat donar una atenció individualitzada durant una classe de música. "És difícil que tota una classe canti en català i que només un nen ho aprengui a fer en castellà", assegura.

La bogeria d'aquest pare no acaba aquí, ja que el seu segon fill apunt de néixer serà empadronat a Guadix (Andalusia) amb l'objectiu de forçar a la Generalitat, encara no sabem com, a donar les classes de les escoles catalanes en castellà.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal