Ernest Maragall veu Catalunya 'fatigada' de tripartit0

477 11/02/2010, 08:51   

l conseller d'Educació, Ernest Maragall, creu que Catalunya està 'fatigada' de la fórmula del tripartit i que no hi donarà el mateix suport que en les anteriors eleccions. 'Tot indica que no recolzarà nous experiments ni artefactes inestables o pretesament inestables', ha dit en un esmorzar informatiu.

Maragall ha constatat, tanmateix, que la resposta a aquesta desafecció tendeix a una 'major fragmentació del mapa polític', enlloc d'un 'retorn intel·ligent a les grans forces polítiques, a les quals se'ls pot reclamar centralitat amb un ampli recolzament social'.

Maragall també ha reclamat al PSC un projecte 'clar, global, explícit, i amb lideratge' i ha demanat 'veu pròpia' dels socialistes catalans al congrés espanyol, 'amb lleialtat al projecte federal, però amb posició pròpia'.

Iniciativa diu que si Maragall percep fatiga és per la manca de polítiques d'esquerres en Educació

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha replicat a Maragall que el cansament amb el tripartit 'és probable que provingui del fet que hi ha electors d'esquerres que no han entès alguna política d'alguna conselleria que no estava a l'alçada d'un govern de progrés', referint-se a l'aprovació de la llei d'Educació, que va comptar amb el suport de PSC, CiU i ERC, però amb el refús d'ICV. 'Potser Maragall es referia al fet que hi ha un electors que no entenen que una conselleria o un govern no faci les polítiques pròpies d'un govern d'esquerres', ha reblat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal