Jornada intensiva, Nomenaments, Plantilles i Decret d’autonomia0

1440 23/02/2010, 09:09       #Mesa sectorial, #Adjudicacions d'estiu,

Ordre del dia:

1. Criteris per autoritzar la jornada intensiva.

2. Nomenaments (adjudicació de destinacions provisionals).

3. Plantilles.

4. Decret d’autonomia de centres.

1. Criteris per autoritzar la jornada intensiva.

A proposta d'ASPEPC·SPS, s'afegirà la flexibilització de l'horari del professorat a més del de l'alumnat. Proposem a més que aquesta flexibilització comenci a partir del 8 de gener. El Departament manifesta que estudiarà la proposta.

2. Nomenaments (adjudicació de destinacions provisionals).

Els representants del Departament recorden el que ja van anunciar a la reunió de la mesa sectorial del dia 12 de febrer, fan alguns aclariments d'alguns aspectes i donen resposta a les propostes que les organitzacions sindicals van fer arribar a l'anterior reunió.

Es prorrogarà el nomenament fins al 31 d'agost de 2011 en el mateix centre a totes les persones que estiguin cobrint una vacant de jornada sencera d'una especialitat corresponent al cos de professors d'ensenyaments secundaris, cos de professors d'EOI o cos de PTFP, tant si aquesta vacant els va ser adjudicada en el procediment d'adjudicació de destinacions provisionals a finals de juliol, com si els va ser adjudicada en els nomenaments telemàtics a partir de finals d'agost. També s'informa que es podrà consultar la modificació de la data de finalització del nomenament a l'expedient del portal Època.

Pel que fa a les aportacions que les diferents organitzacions sindicals van fer a la reunió del dia 12 de febrer, el Departament comunica que únicament recollirà la proposta plantejada per ASPEPC·SPS en relació a la possibilitat d'ampliar el nombre de peticions corresponents a la fase d'elecció en el moment de fer la sol·licitud telemàtica, que actualment es limita a 30 centres, municipis, zones de desplaçament o comarques.

3. Plantilles.

El Departament no pot assegurar que per al proper curs no hi hagi més restriccions i reducció de plantilles. És possible que s'hagi de "reconduir" algun element, però en qualsevol cas la restricció no seria tan dràstica com la del curs passat. Potser la propera setmana es podria saber alguna cosa al respecte, però en qualsevol cas els criteris generals de la resolució de plantilles es mantindran.

ASPEPC·SPS manifestem la nostra posició contrària a la supressió dels llocs de treball de Llatí i Grec per a integrar-los en Cultura Clàssica. El Departament es mostra disposat a parlar-ne la propera setmana.

4. Decret d’autonomia de centres.

El Departament avança diferents canvis que s'han introduït a la proposta de decret, que ens faran arribar per escrit el proper dilluns. En qualsevol cas, són canvis que tan sols serveixen per matisar i edulcorar alguns dels articles conflictius, però que segueixen comportant que l'esborrany de decret sigui inacceptable per a ASPEPC·SPS.

Per part dels sindicats es manifesta que el termini que ens havíem proposat per negociar finalitza avui, i que el resultat ha estat insuficient. Tot i que no ens neguem a seguir negociant, a partir d'ara ens reservem a utilitzar totes les accions al nostre abast per tal de mobilitzar el professorat contra aquesta proposta de decret.

Per part d'un dels directors generals presents a la reunió, se'ns comunica que el conseller ha manifestat literalment que si hi ha alguna convocatòria de vaga, el Departament trencarà unilateralment les negociacions.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps

Relacionat

Mesa Sectorial de 12 de febrer

Tots els Resums de la Mesa Sectorial


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal