Els Montilla prefereixen l'alemany al català0

819 26/02/2010, 09:41   

Anna Hernández, esposa del president de la Generalitat, ha assegurat en el llibre biogràfic sobre el seu marit, Descobrint Montilla, que "prefereixo que sàpiguen alemany", en al·lusió als dos fills del matrimoni matriculats al Col·legi Alemany.

"Molts pares són d'aquí de manera temporal i com que tornaran a Alemanya, els nens no fan classes de català. Els altres en fan una mica, una hora a la setmana. Els meus fills saben perfectament català, tot i que quan l'escriuen fan moltes faltes. Fan poc català, aquesta és la veritat; una hora a la setmana és poquíssim. Però bé, ja ho supliré jo més endavant. Prefereixo que sàpiguen alemany. L'altre, en canvi, sí que en sap molt", ha dit Hernández en el llibre del periodista Gabriel Pernau i editat per La Magrana.

Els dos fills de la família Montilla-Hernández que van al Col·legi Alemany tenen també el suport d'un "professor nadiu que els ajuda a fer els deures i que també dóna classes al Víctor, que va a un altre centre. La idea de contractar aquesta persona va sorgir de la mateixa escola: 'Em van dir que a casa necessitarien algú alemany, i m'ho van pintar molt malament si no ho fèiem així".

L'esposa del president del Govern ha afegit al llibre que "els nens sortiran d'allà dominant perfectament l'alemany i l'anglès. És una meravella. Només per saber alemany ja trobaran feina. És com tenir una carrera".


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal