DOGC núm. 5601. Llicències retribuïdes 0

957 06/04/2010, 09:35       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/945/2010, de 25 de març, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de llicències d'estudis retribuïdes, per dur a terme treballs de recerca educativa i elaboració de materials curriculars directament relacionats amb els llocs de treball durant el curs 2010-2011, destinades al funcionariat de carrera dels cossos docents i dels cossos d'inspecció i al professorat especialista amb contracte laboral fix. (Pàg. 26204)

El termini per presentar la sol·licitud és de 20 dies naturals des de l'endemà de la publicació al DOGC d'aquesta convocatòria.

Les persones interessades a participar en aquesta convocatòria han de presentar una única sol·licitud adreçada al director general de l'Educació Bàsica i el Batxillerat, la qual es pot formalitzar accedint a l'aplicació informàtica disponible a l'adreça d'Internet http://www.xtec.cat/innova/llicencies/index.htm, seguint les instruccions que proporciona l'aplicació mateixa i dins dels terminis establerts.

Per a la valoració del projecte es té en compte l'adequació als plantejaments esmentats al punt 1.4 d'aquesta Resolució, la incidència en la millora de la qualitat de l'ensenyament, la concreció, la coherència, l'existència d'un treball personal previ en relació amb el projecte que es presenta, la idoneïtat de la persona o entitat que l'avala, la pertinença a un grup de recerca d'una universitat lligat al projecte; la possibilitat de col·laboració en línies d'actuació d'algun dels centres específics de suport a la innovació i recerca educativa, el plantejament en equip d'una recerca i l'aval de la direcció del centre o servei educatiu i el compromís de difusió en el claustre de professorat.

En l'avaluació dels projectes d'elaboració dels materials es tindrà en compte que aprofitin al màxim el potencial innovador de les tecnologies de la informació i comunicació: interactivitat, foment de l'autonomia d'aprenentatge, interdisciplinarietat, respecte a la diversitat de necessitats, ritmes i interessos d'aprenentatge, projectes col·laboratius, etc.

La valoració de la viabilitat del projecte ha de rebre especial atenció.

També es tindrà en compte que els treballs proposats tinguin relació amb els treballs elaborats amb llicències d'estudi retribuïdes anteriors, que evitin repeticions dels ja realitzats i que fomentin el treball en línies d'investigació obertes.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal