Mitjans i vaga 17-M 0

686 07/04/2010, 09:23       #Vaga, #Mobilitzacions, #LEC,

Sembla estrany que unes persones que no deuen haver trepitjat mai més l'escola des que eren petits (com a alumnes) es dediquin a criticar i a voler ensenyar als professionals de l'educació quins en són els mals i com s'han d'adobar.

Veiem tertulians i periodistes que s'apunten a les tesis del poder de torn i molts, amb una ignorància total i absoluta sobre el tema, pontifiquen, titllen i condemnen (no en diuen vividors, d'això?). És com si jo dirigís les obres de la Sagrada Família, que ja deuria haver caigut temps ha. I els editorials del meu estimat diari del 17 i 18 de març desprenen el mateix tuf.

És que fan veure que no saben que un estudi encarregat pel mateix Departament d'Educació al Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, del qual se'n feren ressò Rac 1, El Periódico i El País, entre d'altres, aconsellava claríssimament la retirada de la LEC? És que s'ha d'ignorar tot el que no s'adigui a la versió oficial? Per què a Els Matins fan la pregunta capciosa de: «Atès l'escàs seguiment de la vaga...?», prenent partit per la versió oficial de la participació i no la dels sindicats? No em diguin que això no és voler predisposar l'audiència!

Per què no remarquen que molts dels qui no van fer vaga també es manifesten contraris a la LEC? (renoi, quan es toca la butxaca...), la qual cosa augmenta l'estadística de contraris? En fi, que de criticar en sap tothom; de parlar amb coneixement de causa, ben pocs.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal