DOGC núm. 5608. Destinacions provisionals 2010-20110

3582 15/04/2010, 11:33       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1080/2010, de 6 d'abril, per la qual es dicten les instruccions sobre les adjudicacions de destinacions provisionals al personal funcionari i interí dels cossos docents en centres docents públics i serveis educatius, dependents del departament d'Educació, i altres llocs, amb efectes d'1 de setembre de 2010, i sobre els desplaçaments forçosos per modificació de les plantilles dels centres docents públics. (Pàg. 29410)

Terminis

El termini per sol·licitar la no-continuïtat (renúncia al segon any de nomenament) serà per a tot el professorat del 26 al 30 d'abril de 2010.

El professorat que participi en els procediments que regula aquesta Resolució haurà de formalitzar i gravar la seva sol·licitud tal com regula la base 5 següent, a través d'Internet, en els terminis següents:

  • Personal interí i/o substitut que no té adjudicació a un lloc de treball a dedicació completa per a l'1 de setembre de 2010: del 6 al 18 de maig de 2010.

  • Personal funcionari de carrera, en pràctiques, mestres que superin el procés selectiu convocat per la Resolució EDU/6/2010, de 4 de gener i personal interí afectat per cessament o renúncia o de nova incorporació: del 25 de maig al 8 de juny de 2010.

  • Propostes de les direccions dels centres: del 25 de maig al 8 de juny de 2010.

Accés a les sol·licituds de destinació

Annexos

Annex 1. Bases per a l'adjudicació de destinacions provisionals en llocs docents dels centres públics i serveis educatius

Annex 2. Codis d'especialitats

Annex 3. Codis de centres als efectes de sol·licitud de destinació dels col·lectius del cos de mestres (inclou escoles, ZER, Instituts, Instituts escola CFA/AFA,CREDA)

Annex 4. Codis de centres als efectes de sol·licitud de destinació dels col·lectius dels cossos d'ensenyaments secundaris i de règim especial (inclou Instituts, Institut-Escola, SES, EOI, EASD, CFA/AFA, CREDA i EAP)

Annex 5. Codis de comarques

Annex 6. Codis de centres de formació de persones adultes ubicats en centres penitenciaris

Annex 7. Instruccions sobre els desplaçaments forçosos per modificació de plantilles

Relacionat

Mesa sectorial 23 de març de 2010 (Principals novetats i dates previstes)

Més informació

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal