La supressió de línies de batxillerat a la pública: tot i que previsible, igualment repugnant0

1073 19/04/2010, 12:05       #LEC, #Comunicats,

Des que el Departament va presentar el decret de batxillerat, les seves intencions estaven molt clares i així ho va denunciar ASPEPC·SPS: primer li va tocar al nocturn, ara als instituts amb una o dues línies de batxillerat. També s'estan tancant cicles formatius.

La incontinència del Departament pel que fa a la política de retallades sembla no tenír límits... pel que fa a la pública. Mentrestant, ni un sol desconcert a la privada. Molt al contrari, amb la LEC a la mà, el Departament té ara la possibilitat de concertar -obertament, de sotamà ja ho feia- amb la privada ensenyaments postobligatoris: batxillerats i cicles.

Des d'ASPEPC·SPS volem manifestar el nostre rebuig absolut a aquesta nova agressió contra l'ensenyament públic i ens refermem en el calendari de mobilitzacions contra aquesta i altres mesures adoptades pel Departament que dirigeix el Sr. Maragall. Així mateix, volem manifestar el nostre suport als instituts afectats i al seu professorat, alhora que oferim els nostres serveis jurídics per a possibles accions judicials, paral·leles a les protestes i mobilitzacions convocades.

Només amb la mobilització massiva del professorat conseguirem aturar la política agressiva del conseller Maragall contra l'ensenyament públic.

Federació ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal