El conseller d’Educació hauria de ser Guardiola0

630 20/04/2010, 08:58   

Estic molt agraïda al senyor Josep Guardiola. I no per les copes, ni per les vibracions que ens regala partit rere partit, ni tan sols pel triomf del Barça a Madrid, que també. Li dono les gràcies per ajudar-nos a nosaltres, els mestres, en la nostra tasca educativa. Jo, que no seguia el futbol, ara m’assec davant del televisor i em quedo enganxada a l’espera de les declaracions de Guardiola, que gravo per als meus fills, i recomano als meus alumnes que les escoltin.

Fins ara, em pensava que al capdavant de l’ensenyament hi havia d’haver un professional de la pedagogia, però el senyor Guardiola ha demostrat que el conseller hauria de ser algú amb la seva bona educació. Si va ser elegit Català de l’Any, no crec que només fos pels seus títols, sinó pel seu saber estar, perquè és un exemple.

Guardiola, sense pretendre-ho, exerceix de conseller d’Educació. Es mostra diplomàtic, capaç d’acceptar derrotes i crítiques, modest en la victòria i els encerts i, sobretot, respectuós amb els adversaris, alhora que políticament correcte amb tothom. Si a ell se li acaben els adjectius per definir Messi, a mi se m’acaben per definir-lo a ell. Penso en Guardiola i arribo a la conclusió que sindicats, mestres, alumnes i pares d’alumnes agrairíem una explicació, a la seva manera, sobre tanta revolució educativa.

El 18 de maig hi haurà una altra vaga, que serà com un Barça-Madrid de l’ensenyament, encara que no podrem comptar amb l’elegància de l’entrenador. En aquest partit els jugadors (els mestres) estarem en fora de joc, i això que tenim ganes de defensar un bon programa educatiu i atacar un estudi a fons de totes les possibilitats. Espero que, almenys, hi hagi una roda de premsa com les de Guardiola.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal