DOGC núm. 5619. Borsa de personal docent -convocatòria centres superiors d'ensenyaments artístic-0

909 30/04/2010, 09:07       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1323/2010, de 23 d'abril, de convocatòria per a la inscripció en la borsa de professorat per a la impartició de docència en els centres superiors d'ensenyaments artístics de titularitat de la Generalitat de Catalunya, en el curs acadèmic 2010-2011. (Pàg. 33965)

Es convoca el procés per a la inscripció en la borsa de professorat per a la impartició de docència en els centres superiors d'ensenyaments artístics de titularitat de la Generalitat de Catalunya, en el curs acadèmic 2010-2011, concretament en l'Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques i en l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.

Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari docent dels cossos de catedràtics d'arts plàstiques i disseny, de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny.

També pot participar-hi el personal funcionari docent d'altres cossos que estiguin impartint docència a l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya o a les escoles d'art i superiors de disseny de la Generalitat de Catalunya.

Es pot sol·licitar la inscripció per a una o més matèries de les que es detallen:

a) A l'annex 2 pel que fa als ensenyaments de Conservació i Restauració de Béns Culturals.

b) A l'annex 3 pel que fa als estudis superiors de Disseny.

La inscripció en la borsa de professorat per a la impartició de docència en els centres superiors d'ensenyaments artístics de titularitat de la Generalitat de Catalunya, en el curs acadèmic 2010-2011, s'ha de sol·licitar al servei territorial o, en el seu cas al Consorci d'Educació de Barcelona, durant els 15 dies naturals següents al de la publicació d'aquesta resolució al DOGC, d'acord amb el model de sol·licitud que consta a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Per ser inscrit a la borsa cal obtenir un mínim de 40 punts d'acord amb el barem de l'annex 4.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal