ATRI: Nou portal de l’empleat de l’Administració de la Generalitat0

216550 05/05/2010, 09:13   

A partir del proper dilluns dia 10 el portal ÈPOCA deixarà de funcionar i serà substituït pel portal ATRI.

A partir del dilluns 10 de maig les persones que treballen al Departament d'Educació tindran accés a ATRI, el nou portal de l’empleat, que substitueix l’actual portal EPOCA.

ATRI proporcionarà millores pel que fa a l’accessibilitat i usabilitat dels continguts actualment disponibles a EPOCA. També hi ha un canvi d’imatge, més moderna i visual, i més endavant s'hi incorporaran nous serveis per a la realització de gestions de personal, com la consulta i sol·licitud de modificació de dades personals i la gestió d’indemnitzacions per raons de serveis.

L'adreça per accedir-hi des de la xarxa corporativa és http://atri.intranet, i per accedir-hi des d'Internet és https://atri.gencat.cat. Des de la Intranet d'Educació també tindreu accés directe al nou portal.

La contrasenya d'EPOCA i ATRI és la mateixa. L'únic que canvia és que l'accés al nou portal distingeix entre majúscules i minúscules; per tant, s’ha d’introduir la contrasenya tal com es va definir originalment. Si es produeixen problemes en l'accés, us recomanem que proveu d'accedir fent servir la contrasenya en lletres majúscules.

Quan entri en funcionament el nou portal, EPOCA deixarà de funcionar.

El suport del portal ATRI serà el mateix que es té actualment a EPOCA:

1. En el cas d’incidències o consultes en les gestions que es fan des del portal, ens podem adreçar a la nostra unitat de personal.
2. Si sou gestors, caps d’equip o validadors, podeu contactar amb l’equip de suport d’ATRI per telèfon o per mitjà d’una bústia de correu específica. Aquestes dades de contacte estan disponibles a la pestanya ‘Les meves gestions’ del nou portal.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal