Alerta amb el juliol!0

772 11/05/2010, 09:16       #Comunicats,

Ens està arribant la notícia que algun director ha decidit tirar pel dret i ja ha anunciat al professorat del seu centre que tothom haurà de romandre a l'institut la setmana de l'1 al 7 de juliol. Sobre aquesta qüestió, el professorat de secundària ha de tenir present que aquesta mesura, inclosa a l'ordre de calendari del Departament d'Educació, no és vigent per a aquest curs, tal i com indica explícitament l'esmentada ordre

Pel que fa a la situació del professorat, el proper mes de juliol segueix en les mateixes condicions que havien regit fins ara. El professorat ha d'estar, certament, disponible. Això vol dir que no cal que vagi al centre, a menys que hi hagi algun encàrrec explícit, concret i puntual, que hi requereixi la seva assistència.

Això pot implicar reunions de Claustre, de Departament o qualsevol altra reunió o tasca que exigeixi la presència física al centre d'algun o d'alguns professors. Exactament com fins ara. I també com fins ara, cal convocar l'afectat amb 24 hores d'anticipació comunicant-li la raó o el motiu per al qual se'l reclama.

El que no es pot fer, perquè la direcció del centre no té potestat legal per fer-ho ara mateix, és reclamar l'assistència generalitzada del professorat durant tots aquests dies sense cap raó concreta. En cas que es faci així, és manifestament il·legal perquè contradiu l'ordre de calendari i el full d'instruccions del curs actualment vigent.

Altrament dit: el "tu aquí perquè ho dic jo" no s'ajusta a la normativa i podria incórrer en algun tipus d'infracció degudament tipificada a la normativa legal.

Si aquest és el cas del vostre institut, feu-nos-ho saber i us assessorarem sobre què cal fer.

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal